Norges Bank

Hvordan søke på ledige stillinger

Jobbsøknader mottas kun i tilknytning til utlyste stillinger, og kun gjennom vår rekrutteringsløsning Webcruiter.

Ved å registrere deg i vårt rekrutteringssystem kan du abonnere på informasjon om ledige stillinger fra Norges Bank.

Dersom du har funnet en stilling du ønsker å søke er første trinn å registrere din CV og skrive et søknadsbrev i vårt elektroniske rekrutteringssystem.

Sikkerhetsgodkjenning

Ansatte og innleide skal som hovedregel være sikkerhetsgodkjent før de kan starte å arbeide for banken. Hva en sikkerhetsgodkjenning bygger på varierer ut ifra hvilke adganger og tilganger den ansatte/innleide behøver og hvilke bakgrunnssjekker det er rettslig grunnlag for å gjennomføre. Eksempler kan være innhenting av politiattest, kredittsjekk og verifisering av utdanning og arbeidserfaring. Det vil alltid innhentes samtykke i forkant.

Offentliggjøring av søkerlister

Det lages søkerlister for alle kunngjorte stillinger. Søkerlister vil kunne bli offentliggjort med hjemmel i Lov om offentlighet i forvaltningen, paragraf 6.4. Dersom du ønsker navnet ditt unntatt fra søkerlisten, må du derfor krysse av i boksen ved spørsmålet "Ønsker du å unnta navnet ditt fra søkerlisten" i søknadsskjemaet.

Norges Bank gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om ikke å bli ført opp på en offentlig søkerliste.

Publisert 9. juli 2018 09:59

Ledige stillinger

  • {{item.Title}} Forfatter: {{item.Author}}
Det er for tiden ingen ledige stillinger
Publisert 9. juli 2018 09:59